SHL-Groep

Welkom bij de SHL-Groep prikpost in Medisch Centrum De Flier

U kunt hier op werkdagen van 8.15 tot en met 9.45 terecht voor bloedafname.

 

SHL

Wie is SHL-Groep?

SHL-Groep is een eerstelijns dienstverlener die aan uw huisarts, uw verloskundige en andere zorgverleners in de eerstelijnszorg (zorg waar mensen zelf zonder verwijzing naartoe kunnen gaan) medische diagnostiek levert. Wij zijn gespecialiseerd in laboratoriumonderzoek van bloed, urine en ontlasting. Wij doen dit in ons eigen laboratorium, één van de modernste van Nederland. Daarnaast voeren we verschillende onderzoeken uit: functieonderzoeken zoals een ECG of fundusfoto (oogfoto) en beeldvormende technieken zoals echo’s.

Naast deze onderzoeken geven we ondersteuning en advies aan zorgverleners in de eerste lijn. Onder regie van de huisarts begeleiden we patiënten met chronische ziekten als diabetes of astma/COPD. Patiënten die antistollingsmedicatie gebruiken, worden ondersteund door onze Trombosedienst.

Dichtbij

Als u een medisch onderzoek moet ondergaan, wilt u dichtbij huis worden geholpen. Op meer dan 250 locaties heten wij u van harte welkom. 13 van deze locaties zijn ontwikkeld tot een diagnostisch centrum. Deze centra zijn dagelijks geopend en u kunt er terecht voor diverse onderzoeken.

Betrouwbare en onafhankelijke diagnostiek

Met 25 jaar ervaring en 900 professionals zijn we een deskundig team dat kwalitatief hoogstaande en veilige diagnostiek levert. Door continu te innoveren houden we alle diensten efficiënt en op maat. Uw gegevens zijn bij ons in goede handen.