MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net bieden wij u diverse mogelijkheden om online zaken met ons te regelen.

Mijngezondheid.Net is uw persoonlijke zorgdossier op internet en biedt u de mogelijkheid gezondheidszaken makkelijk en snel te regelen. U kunt op het portaal eerder voorgeschreven medicijnen bestellen, een afspraak maken met 1 van onze medewerkers of een e-Consult met dr Koonings aanvragen. Ook vindt u op MijnGezondheid.Net betrouwbare informatie over uw medicijnen en aandoeningen.

Goed geregeld.
Om er zeker van te zijn dat uitwisseling van uw gegevens goed en betrouwbaar is geregeld zijn er een aantal spelregels ingebouwd. Zo moet u zich eerst inschrijven voor MijnGezondheid.net. Als u vervolgens de eerste keer inlogt op MijnGezondheid.net, wordt een akkoordverklaring aangeboden waarin de spelregels staan. Nadat u op ‘akkoord’ heeft geklikt, krijgt u toegang toe het portaal. Is iets niet duidelijk, aarzel dan niet om ons om uitleg te vragen.

Dit regelt u op MijnGezondheid.net:

Herhaalrecepten aanvragen:
Medicijnen die al eens eerder zijn voorgeschreven, vraagt u op MijnGezondheid.net eenvoudig opnieuw bij ons aan.  Als uw medicijnen bijna op zijn wordt u daar per e-mail aan herrinnerd.

E-consult aanvragen:
Een minder dringende vraag stuurt u via MijnGezondheid.net naar ons. Wij streven ernaar om deze binnen 2 werkdagen te beantwoorden.
Gebruik deze mogelijkheid niet voor spoedeisende zaken!

E-afspraak maken:
Een afspraak voor een bezoek aan ons maakt u snel via MijnGezondheid.net. Kies een datum en tijd uit de aangeboden mogelijkheden en de afspraak ligt vast.

Reisdocument (medicatiepaspoort) printen:
Voor u op reis gaat, kunt u zelf een actueel overzicht printen van de medicijnen die u gebruikt. Het reisdocument is zo opgesteld, dat artsen en apothekers in binnen- en buienland ermee uit de voeten kunnen.
Dit document niet niet geschikt als verklaring om middelen die onder de opiumwet (slaap/kalmeringsmiddelen en ADHD-medicatie) vallen mee naar het buitenland te nemen! Kijk voor meer informatie hierover op de website van de Rijksoverheid.

Hier kunt u inloggen op MijnGezondheid.net